AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

Poletni atletski kamp 20.8.-24.8.2018V mesecu avgustu organiziramo poletni atletski kamp. Potekal bo od 20. 8. - 24. 8. 2018 na stadionu v Kranju. 

 

Zbrali se bomo na stadionu med 8.00 in 8.15. Sledil bo trening atletike in malica. Po tem bo vsak dan nekaj zanimivega- skoki na trampolinu, športne igre, rolanje, pohod, orientacijski tek.. Vsak dan bomo imeli 1 urni tečaj plavanja in 1 uro kopanja na bazenu ter kosilo. Po kosilu športne igre. Odhod domov ob 15 uri.

 

Cena kampa je 100,00 eur/osebo.

 

Vse informacije, program in prijavnico boste našli v spodnjem dokumentu. 

 

PRIJAVNICA IN PROGRAM

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39