AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

Poletni atletski kamp 19. 8. - 23. 8. 2019Vabimo otroke od 7 do 12 leta, da se udeležijo poletnega atletskega kampa, ki bo potekal od 19. do 23. avgusta 2019 v športnem centru Kranj.

 

Dan se bo pričel od 8.00 do 8.15 ure, ko se bomo zbrali na stadionu. Po prijetnemu treningu atletike bo sledila malica. Okrepčani se bomo podali novim dogodivščinam naproti: skakali bomo na trampolinu, se odpravili na pohod, uživali v športnih igrah in orientacijskem pohodu. Vsak dan bo na sporedu enourni tečaj plavanja. Preverite celotni program!

 

CENA kampa je 100 eur na osebo. 

V ceno je vključeno: 5 x malica + kosilo, 5 urni tečaj plavanja + kopanje v odprtem bazenu Kranj, trampolin, delo vaditeljev, uporaba športnih površin, majice za vse udeležence, avtobusni prevoz.

 

 

Program, informacije in prijavnico najdete v spodnjem dokumentu:

 

PRIJAVNICA IN PROGRAM

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39