AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

Rok Ferlan v Bolgarijo na ekipno evropsko prvenstvo

Slovenska atletska reprezentanca bo konec tedna v Stari Zagori v Bolgariji nastopila v drugi ligi evropskega ekipnega prvenstva. ROK FERLAN bo nastopil za slovensko reprezentanco v štafeti 4x400m. Želimo mu uspešen nastop!
PREBERI VEČ

NASLOV DRŽAVNIH EKIPNIH U14 PIONIRSKIH PODPRVAKOV IN 6.MESTO DEKLET U14 NA DRŽAVNEM EKIPNEM U14 PRVENSTVU

V soboto in nedeljo 12. in 13.6.2021 je bilo v Žalcu Državno ekipno pionirsko U14 in U12 prvenstvo. Triglavani smo imeli kompletni U14 ekipi. 

PREBERI VEČ

MAJ BIZJAK IN NINA ANA LIKAR NOVA DRŽAVNA PRVAKA za leto 2021, NA DRŽAVNEM PRVENSTVU ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLADINKE

V soboto in nedlejo 12. in 13.6.2021 je v NOVEM MESTU potekalo državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke. MAJ BIZJAK je z novim osebnim rekordom 470 cm postal nov Državni prvak v skoku ob palici.

PREBERI VEČ

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLAJŠE ČLANE IN ČLANICE V ZNAMENJU DRUGIH MEST TRIGLAVANOV.

V soboto in nedeljo 12. in 13. 6.2021 je bilo na Atletskem stadionu Portoval v Novem Mestu DP za mlajše člane in članice. ROK MARKELJ je v teku na 800m zasedel 2.mesto s časom 1.52.58, JANŽ FLAJNIK je bil prav tako na 800m s časom 1.57,83 na končnem 5.mestu. Moška štafeta 4x400m je bila v zasedbi Skalar, Flajnik, Markelj in Škafar s..
PREBERI VEČ

ZA NAMI ŠE EN USPEŠNO IZPELJAN 27. ATLETSKI MITING KRANJ - MEMORIAL VUČKO

V soboto 5.6.2021 je bil v Kranju 27. Atletski miting Kranj - Memorial Vučko. Atletski klubTriglav  Kranj je imel na tekmi 42 tekmovalcev in tekmovalk. 1.mesto med starejšimi pionirkami  je osvojila z odličnim nastopom v teku na 300m Pika Bikar Kern z novim osebnim rekordom 41.60 sekund. 

PREBERI VEČ

VRHUNSKA PREDSTAVA ROKA FERLANA IN NASLOV DRŽAVNEGA PODPRVAKA V TEKU NA 400m NA DP ZA ČLANE V DOMAČEM KRANJU.

V soboto, 5.6. in nedeljo, 6.6.2021 je prvič po dveh desetletjih potekalo Državno prvenstvo za člane in članice na atletskem stadionu v Kranju. 

PREBERI VEČ

EKIPA KRANJSKEGA TRIGLAVA OSVOJILA 2.MESTO NA POKALNEM DRŽAVNEM PRVENSTVU V MNOGOBOJU, DEMIAN KRIŽAJ POKALNI PODPRVAK V MNOGOBOJU ZA PIONIRJE U14..

Na atletskem stadionu v Tolminu je v nedeljo 9.5.2021 potekalo Pokalno prvenstvo Slovenije v mnogoboju za U14. Da je bila ekipa resnično dobra in da so vsi tekmovalci prispevali velik delež h končnemu rezultatu pove osvojitev naslova Pokalnih vseekipnih (fantje in dekleta) podprvakov v kategoriji U14.

PREBERI VEČ

MAJ BIZJAK, HANA ČERIN IN BRINA LIKAR POKALNI MLAJŠE MLADINSKI PRVAKI

V soboto 8.5.2021 je v Velenju potekal Atletski pokal za mlajše mladince in mladinke. Od kranjske ekipe so najbolj izstopali Maj Bizjak, ki je v skoku ob palici prepričljivo zmagal, dosegel nov osebni rekord 460cm in izpolnil normo za mlajše mladinsko Evropsko prvenstvo, ki pa žal odpade.

PREBERI VEČ

MAJ BIZJAK IN NINA ANA LIKAR NOVA DRŽAVNA PRVAKA V DVORANI ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLADINKE

V soboto 6.3.2021 ja v krožni atletski dvorani potekalo Državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke. Triglavan MAJ BIZJAK je postal novi državni prvak v skoku ob palici s preskočenimi 450 cm, kar je tudi Majev nov osebni rekord, ki ga je izboljšal za 20cm.

PREBERI VEČ
12345... 31

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39