AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj
Vpis v atletsko šolo

ŽANA JEREB sedma na Nizozemskem maratonu z osebnim rekordom in normo

Kenijec Eluid Kipchoge in Etiopijka Abebech Afework sta zmagovalca maratona v Rotterdamu, kjer je nastopila tudi slovenska olimpijka in članica Atletskega kluba Triglav Kranj Žana Jereb, ki je bila s časom 2;35:57 sedma.

PREBERI VEČ

Državno prvenstvo v Krosu 2014

ŠENTJUR, 15.3.2014. Na državnem prvestvu v krosu sta se mlajša mladinca ROK PUHAR in DOMEN HAFNER odlično odrezala. Rok je bil na 10km razdalji drugi (34:34,3), Domen pa tretji (37:31,00). ČESTITKE!!!

PREBERI VEČ

KATJA Z ODLIČNIM METOM DO NORME ZA SVETOVNO ML.PRVENSTVO

Ptuj, 1.3.2014. KATJA MIHELIČ je v soboto nastopila na DP v metih za starejše mladinke. Kopje je zalučala kar 49,23m in s tem izpolnila normo za nastop na SVETOVNEM PRVENSTVU za mladinke, ki bo julija v Eugenu (ZDA). čestitamo!!!!

PREBERI VEČ

Državno prvenstvo za pionirje/ke U12

V nedeljo, 26.1.2014 je v Ljubljani potekalo državno prvenstvo za pionirje/ke U12.

PREBERI VEČ

Državno prvenstvo za pionirje/ke U16

V soboto, 25.1.2014 je bilo v Ljubljani Državno prvenstvo za pionirje/ke U16. Naši atleti so se kar dobro odrezali.

PREBERI VEČ

Državno prvenstvo za pionirje/ke U14

V soboto, 19.1. 2014 je bilo v Slovenski Bistrici Državno prvenstvo za pionirje/ke U14.

PREBERI VEČ

RL SKUPŠČINA AK TRIGLAV KRANJ

V petek, 17.1.2014 je na MO Kranj potekala RL skupščina, ki je bila to leto tudi volilna. Soglasno je bil za naslenjih pet let za predsednika kluba  ponovno izvoljen mag. TOMAŽ KUKOVICA.

PREBERI VEČ

ROK PUHAR NA EP V KROSU

Član AK Triglav Kranj se je uvrstil na EVROPSKO PRVENSTVO v KROSU, ki bo 8. decembra 2013 v Beogradu. Želimo mu čim boljši nastop!

PREBERI VEČ

ČLANICA ATLETSKEGA KLUBA TRIGLAV DRUGA V FRANCIJI

Žana Jereb se je po nastopu na ljubljanskem maratonu, kjer je bila prva med Slovenkami, odločila, da v letošnjem letu poskusi še enkrat. Z dosežkom v Ljubljani glede na pripravljenost ni bila povsem zadovoljna.

PREBERI VEČ
1... 31323334

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39