AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

ZMAGA AŽMAN GABRA IN DRUGO MESTO DŽANANOVIČ ALIJA NA DRŽAVNEM PRVESNTVU V DVORANI ZA U12 IN U11.V Nedeljo 31.1.2022 je v atletski dvorani v Slovenski Bistrici potekalo Državno prvenstvo v ateletiki za kategorijo U11 in U12. GABER AŽMAN je v skoku v daljino postal državni prvak U12 s skokom dolgim 413cm. V isti kategoriji U12 je nastopila še IVA VARAGIČ, ki je bila prav tako v skoku v daljino z skokom dolgim 383cm na končnem 5.mestu.

 

Slika: GABER AŽMAN ZMAGOVALEC SKOKA V DALJINO.

 

 

V kategoriji U11 je ALI DŽANANOVIČ postal državni podprvak v teku na 50 m s časom 7.98sec.  LEVIN KRŽIŠNIK je bil v teku na 50 metrov na končnem 4.mestu, VID JERŠE pa na končnem 7.mestu.

 

ALI DŽANANOVIČ 2.mesto 50m.

 

Čestitke vsem fantom in dekletom.

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39