AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

TOM TERŠEK Z NOVIM KLUBSKIM REKORDOM V METU KOPJA IZPOLNIL NORMO ZA STAREJŠE MLADINSKO SVETOVNO PRVENSTVO NA MITINGU V RADOVLJICI. 

 Slika: Tom Teršek met kopja 70,52m.

 

Uspešno se je na steze vrnila na 100m z ovirami NEŽA DOLENC, ki je v teku na 100m z ovirami s časom 14,05 sec zmagala in se še bolj približala normi za Sredozemske igre U23.

 

Da ima Triglav Kranj uspešen metalski podmladek je v kategoriji U16 dokazala ELA DOLENC v metu kopja kjer je osvojila odlično 2.mesto 38,74m. Poleg zgoraj naštetih atletov je na mitingu nastopilo več kot 30 pionirjev U12 in U14 ter U16 vsi so usepšno nastopili v svojih disciplinah. Rezultati so objavljeni na spletni strani: https://timingljubljana.si/rezultati.aspx?IDtekme=12334&tip=S

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39