AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

TOM TERŠEK OSVOJIL BRONASTO MEDALJO NA OLIMPIJSKEM FESTIVALU EVROPSKE MLADINE V MARIORU 2023TOM TERŠEK član AK TRIGLAV KRANJ je v torek 25.7.2023 na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru osvojil bronasto olimpijsko medaljo v metu kopja. TOM TERŠEK je osvojil prvo medaljo letošnje reprezentance U18. TOM je pokazal, da ima jeklene živce saj je v zadnji seriji z izjemnim metom 73,57m postavil nov osebni rekord in tako na najboljši možni način zaključil letošnji svoj nastop na OFEMU 2023. TOM TERŠEK je tudi prvi atlet ATLETSKEGA KLUBA TRIGLAV KRANJ z medaljo na Evropskih olimpijskih festivalih.

 

Slika 1: Tom Teršek in njegov trener Robert Teršek

 

Slika 2: Ekipa AK TRIGLAV KRANJ od desneproti levi (Robert Teršek - trener, Hana Sekne, Pika Bikar Kern, Tom Teršek, Luka Nograšek in Blaž Čadež - trener)

 

 

 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39