AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

ROK MARKELJ IN ROK FERLAN ZMAGALA NA MEDNARODNEM MITINGU V SLOVENSKI BISTRICISlika: ROK MARKELJ levo zmagovalec v teku na 800m

 

 

ROK FERLAN je v močnem protivetru prav tako z izjemnim tekom ponovno dokazal da je najboljši slovenec v teku na 400m in se še enkrat več spustil pod mejo 46 sec natančneje 45.88sec.

 

Slika: Rok Ferlan zmagovalec teka na 400m

 

 

Na mitingu je prvič po poškodbi nastopila tudi BRINA LIKAR, ki je s skokom dolgim 605cm zasedla 3.mesto.

 

 

Slika: BRINA LIKAR 3.mesto v skoku v daljino

 

LENART RENER je postavil nov osebni rekord na 400m s časom 49,42 sec in zasedel 9.mesto. JAN SKALAR je tudi postavil nov osebni rekord v teku na 400m s časom 50,54 in zasedel končno 9.mesto. LAN BOKAL ŠTER je bil v teku na 800m na 17.mestu s časom 2:00.74min.

 

 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39