AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

ODLIČNI NASTOPI TRIGLAVANOV ZA REPREZENTANČNI NASTOP NA PETEROBOJU REPREZENTANC PIONIRJEV V ČEŠKEM ZNOJMU V soboto 24.9.2022 je bil na Češkem pionirski peteroboj reprzentanc Slovenije, Slovaške, Češke, Hrvaške in Madžarske. Za Kranjski Triglav so nastopili trije atleti in ena atletinja. HANA ČERIN je v metu kopja zasedla 5. mesto z metom dolgim 40,85 m. DEMIAN KRIŽAJ je v skoku daljino zasedel 5.mesto s skokom dolgim 637 cm. 

 

 

LENART RENER je bil v mešani štafeti 4x300 m na končnem 3.mestu. LENART je nastopil tudi v teku na 300 m in je s časom 37.37 sec zasedel končno 7.mesto. ALEKSANDER ŽMAVC je metu diska zasedel 10.mesto z metom dolgim 39.21 m. Skupno so fantje zasedli 3.mesto deklata pa 4.mesto. Bravo za uspešne nastope.

 

Veselje pionirjev ob osvojitvi skupnega 3.mesta

 

Reprezentanca pionirk na peteroboju.

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39