AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

ODLIČNA SEZONA ROKA MARKLJARok Markelj se je 29.4.2023  ob zaključku enotedenskih priprav v Bussolengu udeležil mitinga “Walk & middle distance night” v Milanu. Sezono je začel s tekom na 1500 metrov in zmagal v svoji skupini in za slabih 5 sekund popravil osebni rekord, ki sedaj znaša 3.47.70. Skupno je bil 5.

 

5.5. je ponovno tekmoval v Italiji, tokrat na mitingu “XXXII^ Meeting Citta’ di Conegliano”. Tekel je na 800 metrov in s časom 1.49.51 popravil osebni rekord in zasedel skupno tretje mesto. S tem rezultatom  se je zelo približal klubskemu rekordu.

 

13.5. pa je v Zagrebu tekel na 1000 metrov in s časom 2.22.98 za las zgrešil prvo mesto. S tem časom je za slabih 7 sekund popravil osebni rekord, ki ga je imel še iz leta 2017. 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39