AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

NINA ANA LIKAR, NEŽA DOLENC in MAJ BIZJAK NOVI DRŽAVNI STAREJŠI MLADINSKI PRVAKINaslov državne prvakinje je prvi dan tekmovanja osvojila  NEŽA DOLENC v teku na 100 m z ovirami s časom 14.47 sec, ki je bila tudi blizu norme za St.mladinsko Svetovno prvenstvo.

 

 

MAJ BIZJAK je še enkrat več dokazal, da je razred zase v skoku ob palici v mladinski kategoriji. Z novim osebnim rekordom 480 cm je MAJ BIZJAK osvojil naslov državnega prvaka in se približal normi za Mladinsko Evropsko prvenstvo.

 

 

 

KARIN KOČAR je z novim osebnim rekordom 169 cm v skoku v višino dopolnila komplet medalj saj je postala državna podprvakinja v tej disciplini. Državna podprvakinja v teku na 400m z ovirami je z novim osebnim rekordom postala NEŽA DOLENC  s časom 1.01,44 min. JANŽ FLAJNIK je s časom 1.58,34 min prav tako postal Državni podprvak v teku na 800 m. BRINA LIKAR je v skoku v daljino prav tako postala državna podprvakinja z doseženimi 589 cm.

 

 

 

 

 

 ANA RUS je osvojila 3.mesto v teku na 200 m s časom 25,62 sec. EMA ŠPAROVEC je z novim osebnim rekordom v troskoku 11.90 m osvojila 3.mesto. TEJ DRAGAŠ je z metom dolgim 40,91 m v metu diska zasedel 3.mesto. AJDA LIKAR je z metom dolgim 35.41 m v metu kopja osvojila 3.mesto. Na tekmovanju so nastopili tudi SAMO PUCIHAR, ki je bil v teku na 800m na končnem 4.mestu. Prav tako je 4.mesto osvojila tudi ANA RUS v teku na 400 m.

 

NEŽA KOVŠE je bila v metu kldiva na končnem 6. mestu. EMA ŠPAROVEC je bila v skoku v daljino na končnem 8. mestu. NEJC MEGLOBA je bil v metu kopja z novim osebnim rekordom 41,51 m na končnem 8. mestu. ŽIVA GERM je bila v skoku v daljino na 15. mestu. Ženski štafeti 4x100 m in 4x400 m sta obe dosegli končno 8.mesto.

 

 

 

 

 

Fantom in dekletom za izjemno uspešen tekmovalni vikend kolektiv trenerjev AK TRIGLAV KRANJ iskreno čestita.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39