AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

MAJ BIZJAK Z NOVIM OSEBNIM REKORDOM V SKOKU OB PALICI 485cm POTAL NOV POKALNI STAREJŠE MLADINSKI PRVAK.V soboto in nedeljo 24.9. in 25.9.2022 je v Velenju potekalo Pokalno atletsko prvenstvo za starejše mladince in mladinke. 

 

MAJ BIZJAK je v skoku ob palici preskočil 485cm popravil osebni rekord in postal pokalni prvak. Brina Likar je bila v skoku v daljino na 2.mestu, njena sestrična Nina Ana Likar pa na 3.mestu. Brina je nastopila še v teku na 200m, kjer je zasedla 3.mesto. Nastopil je še Tim Rebolj v teku na 100m in teku na 400m v obeh disciplinah je zasedel 10.mesto.

 

Slika: Maj Bizjak 1.mesto v skoku ob palici

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39