AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

MAJ BIZJAK IN NINA ANA LIKAR NOVA DRŽAVNA PRVAKA za leto 2021, NA DRŽAVNEM PRVENSTVU ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLADINKEV soboto in nedlejo 12. in 13.6.2021 je v NOVEM MESTU potekalo državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke. MAJ BIZJAK je z novim osebnim rekordom 470 cm postal nov Državni prvak v skoku ob palici.

 

NINA ANA LIKAR je v skoku v višino preskočila 170 cm in postala nova Državna prvakinja za leto 2021.

 

 

HANA SEKNE, najmlajša udeleženka Kranjskega Triglava je na 100 m z ovirami dokazala, da je rojena za tek čez ovire, saj je z neverjetnim časom za mlajšo pionirko 14,23 sekunde osvojila naslov Državne podprvakinje v kategoriji 2 leti starejših mlajših mladink.

 

 

TOM TERŠEK je znovim osbenim rekordom v metu kopje 48,55 m osvojil naslov Državnega podprvaka.

 

 

TEJ DRAGAŠ je v mestu diska postal Državni podprvak z metom dolgim 44,41 metra.

 

 

EMA ŠPAROVEC je s fantastičnim skokom v 4.seriji skoka v daljino in doseženimi 548 cm zasedla odlično 3.mesto.

 

 

 4.mesto so osvojili DAVID CAROTTA  v metu kladiva, MEGLOBA NEJC  v metu kopja. 5.mesto z novim osebnim rekordom v troskoku 11,65metra je zasedla EMA ŠPAROVEC, HANA SEKNE je z novim osebnim rekordom 536cm v skoku v daljino tudi zasedla 5.mesto. 5.mesto je zasedel MATIJA ZLATE v suvanju krogle. NEŽA KOVŠE je v metu kladiva zasedla 6.mesto. 6.mesto so zasedla dekleta v štafeti 4x100m v postavi SEKNE, BIKAR, BALTIČ IN ŠPAROVEC. MATIJA ZLATE je v suvanju krogle zasedel 7.mesto. PIKA BIKAR KERN je bila v teku na 200m s časom 26,37 sec na končnem 10.mestu v teku na 100m je s časom 12,93sec zasedla končno 12.mesto. JON POTNIK je bil v metu kopja na 11.mestu. VESNA SODNIK je v skoku v daljino zasedla 17.mesto, ŽIVA GERM prav tako v skoku v daljino 21.mesto. PIA BALTIČ je nastopila v teku na 100m in zasedla končno 36.mesto.

 

Čestitamo dekletom in fantom za uspešne nastope.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39