AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

MAJ BIZJAK IN NINA ANA LIKAR NOVA DRŽAVNA PRVAKA V DVORANI ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLADINKENINA ANA LIKAR je s preskočenimi 168cm v zelo izenačeni konkurenci prav tako izenačila svoj osebni rekord v dvorani in osvojila naslov državne prvakinje.

 

Nina Ana Likar

 

HANA SEKNE je z osebnim rekordom v teku na 60m z ovirami  in s časom 9.12 zasedla odlično 3. mesto.

 

Hana Sekne

 

EMA ŠPAROVEC je zasedla nehvaležno 4.mesto v skoku v daljino z 522cm. HANA SEKNE je bila v skoku v daljino s 507 cm na končnem 6.mestu. V teku na 60m smo imeli Triglavani še eno predstavnico in sicer PIA BALTIČ je zasedla 17.mesto s časom 8.58sec.

 

 

V soboto 6.3.2021 je potekalo zimsko državno prvenstvo za starejše mladince v metih. TEJ DRAGAŠ je nastopil odlično in v metu diska zasedel 3.mesto z metom dolgim 39,10metra. Neža Kovše je v metu kladiva zasedla 8.mesto z metom dolgim 23,86 metra.  

 

 

Vsem dekletom za izjemne uspehe čestitamo.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39