AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

Karin Kočar državna starejše mladinska prvakinja v skoku v višinoNovo mesto, sobota 6.3.2021

V dvorani v Novem mestu je potekalo državno prvenstvo za starejše mladince in mladinke. 

Presenetljivo, a na naše veselje je zlato medaljo in 1. mesto v skoku v višino osvojila KARIN KOČAR s preskočenimi 166cm. NINA ANA LIKAR se je uvrstila takoj za Karin na 2. mesto s preskočenimi 163cm.

Prvo medaljo za kranjski Triglav je v skoku ob palici z novim osebnim rekordom osvojil MAJ BIZJAK. da bo to dan Triglavanov je nakazala že KARIN KOČAR , ki je v dopoldanskem delu z novim osebnim rekordom v teku na 60m z ovirami osvojila 3. mesto (9,27). ANA RUS je odlično tekla na 60m in s časom 7,88 osvojila 5. mesto. V teku na 200m je eksplodirala in osvojila 2. mesto (25,33).

JANŽ FLAJNIK je v najbolj izenačeni disciplini dneva v teku na 800m zasedel 3.mesto s časom 2:00,25 in s tem zaključil lepo bero medalj na prvenstvu. OŽBEJ ČERIN je v teku na 200m osvojil 4. mesto (23,58) in 9. mesto v teku na 60m (7,48). V skoku v daljino je nastopila še EMA ŠPAROVEC, ki je s kokom dolgim 510cm osvojila 6. mesto.

Čestitke vsem za odlične nastope!

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39