AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

EKIPA KRANJSKEGA TRIGLAVA OSVOJILA 2.MESTO NA POKALNEM DRŽAVNEM PRVENSTVU V MNOGOBOJU, DEMIAN KRIŽAJ POKALNI PODPRVAK V MNOGOBOJU ZA PIONIRJE U14 SKUPAJ Z BOROM NOGRAŠKOM STA OSVOJILA NASLOV DRŽAVNIH POKALNIH PODPRVAKOV EKIPNO ZA U14.Na atletskem stadionu v Tolminu je v nedeljo 9.5.2021 potekalo Pokalno prvenstvo Slovenije v mnogoboju za U14. Da je bila ekipa resnično dobra in da so vsi tekmovalci prispevali velik delež h končnemu rezultatu pove osvojitev naslova Pokalnih vseekipnih (fantje in dekleta) podprvakov v kategoriji U14.

 

 

To ni bila edina medalja ekip. Demian Križaj in Bor Nograšek sta v moški ekipi TRK1 prav tako osvojila naslov Pokalnih podprvakov v kategoriji U14 v mnogoboju.

 

 

Osvojitev Pokalnega podprvaka v mnogoboju za kategorijo U14 je uspelo Demianu Križaju, ki je prav v vsaki disciplini popravil svoj osebni rekord. Zmaga se mu je izmuznila za pičlih 8 točk.

 

 

Pri dekletih se je ekipno Polak Tii in Ažman Zali tretje mesto izmuznilo za vsega 90 točk, na koncu sta se morali zadovoljiti s 4.mestom, kar je bilo v konkurenci  46 - ih ekip fantastičen rezultat. Kranjski Triglav je imel na celotenm tekmovanju 7 ekip, ki so jih ponosno zastopali; Demina Križaj, Bor Nograšek, Jaka Jeras, Zen Vitas, Tit Jerše, Gaber Ažman, Polak Tia, Zala Ažman, Lara Eržen, Lenka Gabrovšek, Lana Sefić, Trina Klojčnik Zaplotnik, Meta Roblek, Tara Zgaga, Saša Prača, Zarja Nahtigal, Ema Kozelj, Živa Štefe, Ajda Korenjak.

Vsem fantom in dekletom čestitamo za izjemno uspešne rezultate, ponosni smo na vas.

 

Ekipa trenerjev AK TRIGLAV KRANJ.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39