AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

DVE ZMAGI HANE SEKNE NA EKIPNEM DP U14 V SLOVENSKI BISTRICIHANA SEKNE je bila edina predstavnica ATLETSKEGA KLUBA TRIGLAV KRANJ na državnem prvenstvu U14 v Slovenski Bistrici. Hana je prvi dan suvereno zmagala v teku na 60m ovire s časom 9,52sec v teku na 200m je bila s časom 27,35 sec skupno četrta. Drugi dan je v teku na 60m zasedla 3.mesto s časom 8,26sec. Za uspešen zaključek dneva je zmagla v teku na 200m z ovirami s časom 30.02 sec.

 

Za izjemno predstavo HANE SEKNE se ji celoten kolektiv trenerjev AK TRIGLAV KRANJ prikloni.

 

Bravo.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39