DP v mnogoboju U12- Hana Sekne državna prvakinja , Hana Sekne in Hana Čerin ekipno 1. mesto | AK Triglav Kranj
AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

DP v mnogoboju U12- Hana Sekne državna prvakinja , Hana Sekne in Hana Čerin ekipno 1. mestoMaribor, 13. 5. 2018

Atletinje in atleti Triglava so tekmovali na Državnem prvanstvu v posamičnem in ekipnem mnogoboju U12. Pomerili so se v teku na 60 m, skoku v daljino, metu vortexa in teku na 300 m.

Naslov državne prvakinje je osvojila HANA SEKNE (2207 točk), v ekipi sta

1. mesto osvojili HANA SEKNE in HANA ČERIN (4110 točk).

Vseekipno pa so atleti Triglava osvojili 3. mesto!

 

Čestitke vsem nastopajočim!

Točke so prispevali:

NOGRAŠEK BOR, KRIŽAJ DEMIAN, ARZENŠEK JUST, ŽMAVC ALEKSANDER, JURATOVEC ŽIGA, GORENC MARK, BOGATAJ LOVRO, GRUJIĆ LUKA,

ERŽEN LARA, POLAK TIA, HOSTAR LUCIJA, PARTELI SOFIA, KRAJNC KAJA, REKELJ IZABELA, ZDEŠAR GAJA, ILIĆ LORENA, ZGAGA TARA, KAPLER ANJA, ŠUČUR MAJCEN GAJA, ŠTEFE ŽIVA ŽLINDRA ZIJA BRINA in KOZELJ LANA.

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39