AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

BRINA LIKAR NOVA DVORANSKA ČLANSKA DRŽAVNA PRVAKINJA V SKOKU V DALJINO, ROK FERLAN Z IZJEMNIM TEKOM NA 400M DO NORME ZA BALKANSKO DVORANSKO PRVENSTVOROK FERLAN je z drznim in fantastičnim tekom na 400m izpolnil normo za člansko Balkansko prvenstvo v dvorani, postal državni podprvak in  izboljšal osebni rekord na odličnih 47.62sec. ANA RUS je v teku na 200m z odličnim časom 24.81sec in novim osebnim rekordom postala Državna članska podprvakinja. MAJ BIZJAK je v skoku ob palici s skokom visokim 460cm prav tako postal Državni podprvak. Moška štafeta 4 x 400m v postavi Skalar Jan, Flajnik Janž, Zelnik Jaka in Rok Ferlan so zasedli končno 3.mesto. Na državnem prvenstvu je nastopilu skupaj 17 atletov in atletinj Kranjskega Triglava. Vsi ostali rezultati v spodnji tabeli.

 

 

Brina Likar skok v daljino.

 

 

Rok Ferlan na levi 2.mesto 400m.

 

 

Janž Flajnik levo in Domen Marš desno v teku na 800m.

 

 

Karin Kočar skok v višino.

 

 

Pika Bikar Kern v teku na 200m.

 

 

Ana Rus levo 2.mesto 200m.

 

 

Neža Dolenc levo 4.mesto 60m ovire.

 

 

Jan Skalar levo tek na 60m.

 

 

Tjaša Maradin zadaj desno tek na 400m.

 

 

 

 

Dekletom in fantom iskrene čestitke za uspešne rezultate.

 

 

 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39