AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

BRINA LIKAR, HANA SEKNE IN KARIN KOČAR POSTALE DRŽAVNE PRVAKINJE V MNOGOBOJU V DVORANIV soboto in nedeljo 19.3 in 20.3.2022 je bilo v Novem Mestu Državno prvenstvo v mnogoboju.  Med članicami je imel AK TRIGLAV KRANJ dve predstavnici, KARIN KOČAR je osvojila naslov državne prvakinje z osvojenimi 3306 točkami. Naslov državne podprvakinje je osvojila IRIS BREGANSKI z osvojenimi 2775 točkami.

 

Naslov državne podprvakinje je osvojila IRIS BREGANSKI z osvojenimi 2775 točkami. BRINA LIKAR je pri mlajših mladinkah osvojila naslov državne prvakinje z osvojenimi 3625 točkami. HANA SEKNE je pri starejših pionirkah osvojila naslov državne prvakinje z osvojenimi 3166 točkami. URŠA DOLENC je bila med starejšimi pionirkami državna podprvakinja z 2705 točkami. NINA ANA LIKAR je med starejšimi mladinkami osvojila naslov državne podprvakinje z osvojenimi 3002 točkama. DEMIAN KRIŽAJ je med pionirji osvojil četrto mesto in samo za eno točko zgrešil tretje mesto kar v mnogobju pomeni ena desetinka v teku na 1000metrov.Na tekmovanju je nastopil tudi MAJ BIZJAK, ki je zaradi poškodbe po tretji discipline zaključil s tekmovanjem. Dekletom in fantom čestitamo za zelo uspešne nastope.

 

 

Slika: spodaj iz leve proti desni (IRIS BREGANSKI, NINA ANA LIKAR, KARIN KOČAR, BRINA LIKAR, zgoraj z desne proti levi, DEMIAN KRIŽAJ, HANA SEKNE, URŠA DOLENC in trener BLAŽ ČADEŽ).

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39