AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

BRINA LIKAR DVAKRAT ZLATA, MAJ BIZJAK ENKRAT ZLAT NA REPREZENTANČNI TEKMI V BRIXNUV nedeljo 29.5.2022 je bil v Itlajanskem Brixnu tradicionalni mladinski mednarodni miting. Atletski klub Triglav Kranj sta zastopala Brina Likar in Maj Bizjak. Domov se vračata s tremi zlatimi medaljami. Brina Likar je v težkih razmerah zmagala v skoku v daljino s skokom dolgim 609 cm in postala je tudi zmagovalka v ženski ml.mladinski štafeti 4x100m, kjer so dekleta v postavi Lina Hribar, Brina Likar, Niaka Šinkec in Lucija Potnik postavile nov državni ml.mladinski rekord s časom 46,57sec. Ekipa deklet je tudi ekipno zmagala.

 

Maj Bizjak je v nečloveških razmerah za skok ob palici priboril zlato medaljo s skokom visokim 440cm in tako prispeval dodatnih 15 točk Slovenski reprezentanci za končno 5.mesto.

 

Bravo Brina in Maj.

 

 

 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39