AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

Atletska zveza Slovenije je podelila priznanja najboljšim atletom preteklega leta na virtualni prireditvi NAJ ATLET 2020.Pri pionirkah U16 je zmagala BRINA LIKAR AK Triglav Kranj -210 točk pred Tio Tanjo Živko- Kladivar Celje in Karolino Zbičajnik AD Štajerska MB

Pri ml. mladinkah je 2. mesto osvojila NEŽA DOLENC- 220 točk za Veroniko Sadek-AD Mass Ljubljana in pred Loti Špiler TK Šmarnogorska naveza.

ČESTITKE Brini in Neži ter trenerju BLAŽU ČADEŽU!

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39