AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

AMBROŽ ŠKAFAR NOVI POKALNI ČLANSKI PRVAK V MNOGOBOJUV soboto 19.6 in nedeljo 20.6.2021 je bil v Celju Atletski pokal v mnogoboju za vse kategorije. Člansko ekipo Triglav Kranja je zastopal Ambrož Škafar, ki je prepričljivo zmagal z osvojenimi 6002 točkami.

 

Rok Ferlan na reprezentančnem nastopu v Bulgarski Zagori zmagal v štafeti 4x400m

 

 

Rok Ferlan, Luka Janežič, Jure Grkman in Lovro Mesec Košir so v zadnji disciplini ekipnega EP v Bolgariji s

časom 3:05,33 zmagali v teku 4x400 metrov in tako le še potrdili tretje mesto v skupnem seštevki,

ki je Slovenijo popeljal v prvo ligo. Čestitke!

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39