AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

AK TRIGLAV KRANJ IMA 4 NOVE POKALNE PRVAKE-INJE V MNOGOBOJUV soboto 3.10. in nedeljo 4.10.2020 je bilo v Novi GorIci pokalno tekmovanje v mnogobojih. Prvi dan nam je kljub težavam z vremenom uspelo zaključiti tekmovanje za pionirke U14.

 

HANA SEKNE je z velikim naskokom zmagala med vsemi pionirkami in postala pokalna prvakinja z osvojenimi 2795 točkami. Hana Sekne je osvojila 1.mesto v skoku v daljino 524cm, 1.mesto v teku na 60m 8.34 sec., 2.mesto je dosegla v metu vortexa 42 metrov in 4.mesto v teku na 600 metrov 1.46:54 min.

 

Po treh disciplinah je odlično kazalo tudi drugi Hani Čerin, ki je bila druga, vendar je v njeni šibki disciplini, kljub trudu in naporu zasedla končno odlično 7.mesto (2201 točk).

 

V nedeljo se je zaključil glavni del mnogobojskih bojev. 1 Triglavan in 4 Triglavanke so svoje nastope zaključile odlično. Pokalni zmagovalci so postal AMBROŽ ŠKAFAR med člani z osvojenimi 5673 točkami.

 

 

Monika Podlogar je med članicami dosegla skupno 3.mesto z osvojenimi 3962 točkami.

 

  

Karin Kočar je med st.mladinkami zasedla 3.mesto z 2930 točkami. 

 

 

Pokalna prvakinja je pri ml.mladinkah postala NEŽA DOLENC z osvojenimi 4669 točkami.

 

  

Prav tako je postala pionirska U16 pokalna prvakinja BRINA LIKAR, ki je zmagala z 4617 točkami.

 

 

Za izjemna rezultate čestitamo vsem dekletom in fantom.

 

 

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39