AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA PIONIRJE/KE U12, U14Postojna, 14. In 15.9.2013. Na državnem prvenstvu za pionirje in pionirke U12 in U14 so atleti Triglava uspešno nastopili. Pri pionirkah U12 je HANA MARTINEK osvojila 3. mesto v hitri hoji na 800m, Pionirji U14 so bili tretji v štafeti 4x100m (ZELNIK JAKA, ŠTERN MAKS, MARKELJ ROK, ŠKAFAR AMBROŽ), ŠTERN MAKS je bil tretji v teku na 60m z ovirami in tretji v teku na 200m z ovirami, MARKELJ ROK prav tako tretji v teku na 1000m, ŠMAJD LEA tretja v metu vortexa.

 

Več rezultatov si lahko pogledate na spletni strani : http://www.atletska-zveza.si/tekmovanja-in-rezultati/koledar-tekmovanj

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39