AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj AK Triglav Kranj

DRŽAVNO PRVENSTVO V MNOGOBOJU ZA PIONIRJE/KE U14V soboto je v Domžalah potekalo državno prvenstvo v mnogoboju za pionirje/ke U14. Vseekipno je ekipa Triglava osvojila 2. mesto.

 

DEKLETA U14:

ROZMAN PIA, SEKNE KATARINA,SKALAR KORA, DOLENC NEŽA,CORN MANCA, THOMPSON AMBER MARIA,KOROŠEC KSENIJA, MARŠ MAJA,PIVK ZARJA, AHAČIČ TJAŠA,AHČIN URŠA, KOCIĆ AIDA,LAH ALJA, MARTINEK HANA.

 

FANTJE U14:

PERKO GAŠPER, GRAŠIČ LUKA,SOKLIČ VAL, LIKAR ERAZEM,FLAJNIKI JANŽ, JERIČ LUKA, KRIŠELJ MARKO

 

 

KAJ NUDIMO V ATLETSKI ŠOLI

Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin. Vadba otroka je organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 4-6 let in trikrat tedensko po 60 min za otroke od 6 let dalje. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka. Od 12 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike.

PROGRAM DELA V ATLETSKI ŠOLI

Atletska šola skuša otroke ozavestiti o pomenu fizične aktivnosti pri njihovem duševnem in telesnem razvoju ter jim tako približalti šport kot potrebo in ne kot obveznost. Ker je samo najboljše dovolj dobro za naše otroke smo poskrbeli, da so tudi naši vaditelji temu primerno usposobljeni Posebna izobraževanja atletskih disciplin pa vodijo strokovni trenerji, ki poznajo najsodobnejše tehnike in metode treninga.

 

VPIS V ATLETSKO ŠOLO

Telefon: 04 236 68 39   GSM: 040 991 122   Fax: 04 236 68 39